Kurssit

VILLIYRTIT

Haluaisitko oppia tunnistamaan ja keräämään erilaisia villivihanneksia?  Voin räätälöidä kurssin joko sinulle, sinun kotipihaasi tai lähimetsääsi. Vaihtoehtona, kerätä kaveriporukka ja lähteä tutkimaan mitä luonnosta löytyy yhdessä, korit kainalossa. Kurssi voi olla tunnin tai kahden mittainen tutkimusmatka luontoon. Kurssi voidaan räätälöidä pitkän kaavan kautta, enemmän tekemisen meininkiä ja ottaa mukaan ruuanlaittoa villivihanneksista. Paras ajankohta on touko- ja kesäkuu.

Kurssin kesto 1-5 h, max. 8 hlö, hinta 55-250€ .

 

KOSMETIIKKAPAJA

Kosmetiikka pajan voi järjestää koska vain vuoden ajasta riippumatta. Kesäaikaan on mahdollista kuljeskella luonnossa ja kerätä sen hetkiset yrtit hoitotuotteisiin itse. Luonnon uinuessa, käytössämme on kuivatut yrtit,  eteeriset öljyt, yrttiuutokset, vahat, öljyt ja vedet. Valmiita raaka-aineita on mahdollista käyttää ympäri vuoden. Kosmetiikka pajan voi rakentaa eri teemojen ympärille esim. hoitotuotteita vauvalle ja lapselle, heleyttävää kosmetiikkaa morsiussaunan yhteyteen, luomukosmetiikkaa  2-4 erilaista tuotetta (kuorinta, kasvovesi, kasvovoide, kipuöljy, huulivoide, parfyymivoide, yrttisalva, saippua). Kurssin hinta sisältää raaka-aineet.

Kesto 2-4h,  5-12 hlö, hinta 300-550€.

 

YRTTISHAMPOON VALMISTUSKURSSI

Tutustutaan erilaisiin yrtteihin ja eteerisiin öljyihin. Kurssilla valmistetaan yksi tai kaksi erilaista luomusertifioitua yrttishampoota. Jokainen saa oman 250ml pullon yrttishampoota kotiin mukaan. Kurssin hinta sisältää kaikki tarvittavat raaka-aineet.

Kurssin kesto 3h, 5-12 hlö, hinta 200-400€.